EtusivuTietoja

Tietoja

Impulssi-blogi

Impulssi-blogissa käsitellään liikenne- ja viestintäpolitiikan ajankohtaisia kärkiaiheita. Blogin tavoitteena on antaa impulsseja, toimia keskustelun avaajana ja lisätä tietämystä ja ymmärrystä siitä, mihin yhteiskunnallisiin tavoitteisiin liikenne- ja viestintäpolitiikalla pyritään. Ensimmäinen kirjoitus Impulssi-blogissa julkaistiin 2.2.2015.

Blogi on osa LVM.fi-palvelukokonaisuutta.  LVM.fi-palvelun päätoimittaja on verkkoviestintäpäällikkö Antti Ellonen. Sisällöstä vastaavat ministeriön osastot ja yksiköt.

Blogin alusta, ylläpito ja kommentointi

Blogin ylläpidosta vastaa liikenne- ja viestintäministeriön viestintäyksikkö. Blogi on toteutettu Worpress.com-pilvipalveluun. Blogin osoite on impulssi.lvm.fi. Blogikirjoitusten kommentointi onnistuu esimerkiksi Twitter tai Facebook -tunnuksilla.

Palautetta voi lähettää ministeriön toimintaan liittyvissä asioissa ja kysymyksissä osoitteeseen kirjaamo@lvm.fi, ja tämän sivuston toimintaan liittyvissä asioissa osoitteeseen webmaster@lvm.fi.

Liikenne- ja viestintäministeriö

Liikenne- ja viestintäministeriö edistää väestön hyvinvointia ja elinkeinoelämän kilpailukykyä: Huolehdimme toimivista, turvallisista ja edullisista yhteyksistä. Ministeriö valmistelee lakeja, asetuksia ja päätöksiä sekä vastaa EU:n liikenne- ja viestintäasioiden kansallisesta valmistelusta ja seurannasta. Liikenne- ja viestintäalan lainvalmistelu on ministeriön perustehtävä. Ministeriö ohjaa myös hallinnonalansa virastojen ja laitosten toimintaa.

Liikenne- ja viestintäministeriön vastuulla on kaksi laajaa sektoria: liikennepolitiikka ja viestintäpolitiikka.

  • Ministeriö vastaa liikennejärjestelmistä, liikenneverkoista, tavara- ja henkilöliikenteestä, liikenneturvallisuudesta ja liikenteen ilmasto- ja ympäristöasioista.
  • Ministeriön toimialaan kuuluvat myös viestintäverkot, tietosuoja- ja tietoturvakysymykset, tietoyhteiskuntapolitiikka, joukkoviestintä ja postitoiminta.